Wie is de snelste wielerclub op het circuit van Zandvoort?


Op 12 & 13 juni is het weer tijd voor hét wielerspektakel op het circuit van Zandvoort. Tijdens Cycling Zandvoort wordt er namelijk niet over het circuit gescheurd met racewagens, maar gekoerst met de racefiets.

Of het dit jaar wel door kan gaan weten we uiteraard nog niet zeker…. Maar het is natuurlijk wel veel leuker om een doel te hebben om naartoe te kunnen trainen, dan nergens voor te trainen. Wij gaan in ieder geval ons uiterste best doen om het evenement te kunnen organiseren, en het zou natuurlijk nog leuker zijn als jullie daar bij kunnen zijn.

Voor de eerste keer wordt er dit jaar goekerst om de nieuwe titel: “snelste wielerclub van het land op het circuit van Zandvoort” Hebben jij en je teamgenoten het in zich om de meeste ronden te rijden over het circuit, tijdens de 6 uurs race? En gaan jullie er als eerste club er vandoor met deze nieuwe titel?

Op zondagochtend 13 juni om 11:00 gaat de 6 uurs race van start. De teams gaan in estafettevorm 6 uur lang koersen over het circuit. Het team dat na 6 uur de meeste ronden heeft afgelegd gaat naar huis met deze, nieuw te behalen titel. Het is mogelijk om deel te nemen aan het evenement in teams van 1 tot en met 3 personen, daarnaast vragen wij u om zich in te schrijven onder de naam van een Wielerclub.

Welke wielerclubs mogen wij op 13 juni verwelkomen op het circuit van Zandvoort en gaan de strijd met elkaar aan om deze nieuwe titel binnen te slepen?