Update Cycling Zandvoort


Lang blijven wij al hopen op een nieuwe editie van Cycling Zandvoort, echter lijken de nodige versoepelingen voor ons evenement te laat te gaan komen. Met nog maar een maand te gaan lijkt de kans op een vergunning voor het evenement, zoals het gepland stond, bijna nihil.

Om de laatste kans op een vergunning te vergroten, hebben we flink in het programma gesneden en wordt het afgeslankt tot de kortere wedstrijden. De 24 uursrace en de triatlon komen dus te vervallen. Hierdoor zijn overnachtingen etc. allemaal niet nodig en wordt het hopelijk eenvoudiger om een vergunning te krijgen. Door het nieuwe programma hopen wij de overige wedstrijden alsnog te kunnen organiseren.
 
De 3- en de 6 uursrace zullen op zaterdag 12 juni georganiseerd worden met de start om 17:00 uur. Voor de fietsers wordt er dan toch nog een stukje van de zo gave nachtbeleving gecreëerd op het circuit. En het circuit zelf heeft de mogelijkheid om overdag nog de baan gegarandeerd te kunnen verhuren aan een partij die geen evenementenvergunning nodig heeft. Op deze manier is het voor zowel het circuit als voor de organisatie van Cycling Zandvoort nog haalbaar om nog te blijven proberen de koersen op het circuit te organiseren.

Op zondag 13 juni zal om 17:00 uur het NK wielrennen voor Master starten (als dit vergund wordt). De inschrijving hiervoor zal op korte termijn open gaan.

Wij vinden het ongelooflijk jammer, dat we voor het tweede jaar op rij niet Cycling Zandvoort kunnen organiseren zoals wij dat zouden willen. Wij hebben achter de schermen keihard gewerkt om het op wat voor een manier dan ook mogelijk te maken. Wij zullen ook deze laatste maand blijven vechten voor deze aangepaste versie. Zodra wij duidelijkheid hebben van een van de overheden over het wel of niet door mogen laten gaan van deze editie horen jullie van ons. Mochten er verder nog vragen zijn dan helpen wij jullie uiteraard graag verder.
Inschrijving wijzigen of annuleren
Wij snappen dat het een teleurstelling is en wellicht is het verplaatsen niet voor iedereen haalbaar. Daarom vragen wij aan jullie of jullie ons kunnen laten weten via info@exventure.nl of je nog deel wilt nemen aan de 6 of de 3 uursrace.

Wil je niet meer deelnemen dan zal het inschrijfgeld terug gestort worden. De deelnemers aan de 24 uursrace krijgen ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de 3 of de 6 uursrace. Het verschil in inschrijfgeld zal gecompenseerd worden en het geld van de pitboxen kan worden terug gestort. Het is mogelijk om de pitbox te behouden voor de 6-uurs race. Graag ontvangen wij jullie keuze per e-mail.

Ook bij het wijzigingen van de teamsamenstelling is het handig om dit alvast door te geven. 
Vernieuwd programma
 
Zaterdag 12 juni
15:30 Registratie  geopend
16:30 Briefing 
17:00 Start 6-uurs & 3-uurs race
20:00 Finish 3-uurs race
23:00 Finish 6-uurs race
 
Zondag 13 juni
15:30 Registratie geopend 
17:00 Start NK Wielrennen Masters
22:00 Einde NK Wielrennen Masters