Koers voor iedereen op het Circuit!


Vind jij het leuk op de racefiets te rijden, maar is een officiële wedstrijd een stap te ver?  Dan is Cycling Zandvoort echt wat voor jou!  Tijdens een 4 of 8 uursrace kan iedereen op zijn eigen niveau lekker meefietseh. Dit kun je alleen doen, maar ook in een team met vrienden of collega’s.

Wil je zoveel mogelijk kilometers maken en kijken hoever je kunt komen, schrijf je dan in als Solist. Ga je meer voor de gezelligheid of wil je de snelheid erg hoog houden schrijf je dan in als team. Je wisselt elkaar dan om de paar rondes af, waarbij een bidon met transponder als estafettestokje geldt.  Een teamplaats kun je op de paddock of in een van de pitboxen inrichten. Bij je teamplaats kun je jezelf weer opladen voor je volgende rondes, terwijl een van je teamgenoten dan bezig is op de baan.  Op het Circuit zijn er groepjes met verschillende snelheden te vinden, zodat iedereen mee kan komen.

Combinatie met het EK Voetbal:  Schrijf je in voor de 4 uursrace en kijk aansluitend samen met je teamgenoten de voetbalwedstrijd  Polen – Nederland in een speciaal daarvoor ingerichte pitbox. De 4 uursrace start om 10:30 en zal finishen om 14:30 zodat je om 15:00 klaar kunt zitten voor de wedstrijd!