‘Eigen Schuld Dikke Bult’ Fietstour


2 uur de tijd om te toeren over het circuit van Zandvoort

De Nederlandse Stichting Over Gewicht (NSOG) fietst tijdens Cycling Zandvoort voor en met mensen met overgewicht of obesitas. Na de Online ‘ Eigen Schuld dikke Bult’ Campagne werd het tijd voor een nieuwe actie. Tijdens en rondom deze tour zullen zowel mensen als gesprekken in beweging komen, letterlijk en figuurlijk. Iedereen die kan fietsen kan meedoen met de tourtocht.

De inschrijving is geopend. Schrijf je snel in! Fiets over het rubber van F1-coureurs, samen met vrienden, collega’s, familieleden, buren of solo en ga aan de slag met werven van donaties. Samen streven we tijdens deze eerste editie naar een mooi bedrag, en vooral ook een mooie dialoog!

Meefietsen kan voor de eer of voor de sfeer. Dus neem jij na een aantal rondjes pauze? Of wissel je met iemand? Kom jij om een deelnemer aan te moedigen en voor het gesprek? Van harte welkom! Houd je juist wel van een goede work-out? Ook dan zit je op 10 juni vanaf 14.00 uur op de juiste plek.

Een belangrijk onderdeel van deze dag is het samenbrengen van iedereen die iets met overgewicht te maken heeft; vanuit professioneel opzicht of als ervaringsdeskundige.

Meer weten over de Nederlandse Stichting Over Gewicht? Klik hier!

Inschrijven om deel te nemen?

Alleen doneren kan ook! Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief of als vrijwilliger.

 

Deze tour is mede mogelijk gemaakt door Ministerie van VWS, Novo Nordisk, HWI Machining