Pitboxen

Deelnemers kunnen de ultieme beleving van het circuit ervaren door tijdens de race in een pitbox te bivakkeren. Als team kun je hieronder een pitbox reserveren. Bij het huren van een pitbox heb je twee mogelijkheden: een gedeelde pitbox (voor maximaal 16 deelnemers) of een eigen pitbox. Een pitbox is voorzien van een douche en een toilet.

Kosten pitbox:
Gedeelde pitbox €150,- (voor max. 16 deelnemers)
Exclusieve pitbox €250,-

Teamplaats

Kom je liever met een caravan, camper of tent… dat kan natuurlijk ook. Dit jaar creëren we teamplaatsen in de tarzancorner. Vanaf de teamplaatsen kun je de baan mooi in de gaten houden en zit je midden in het evenement. Let op: de meeste ondergrond is asfalt (hier mogen/kunnen geen haringen in geslagen worden). Stroom is niet aanwezig. In de buurt van de teamplaatsen zijn douches en toiletten aanwezig. De kosten voor een teamplaats bedragen € 30,-. De teamplaats is 7 meter x 5 meter. De teamplaats dient vooraf te worden gerserveerd. Dat kan hieronder. Bij de indeling van het terrein zullen we ervoor zorgen dat de teams zoveel mogelijk bij elkaar komen te staan.

Kosten teamplaats €30,-.

Inschrijven

Kies uw onderdeel
Totaalbedrag: € 0.00
Al onze Nederlandse registraties moeten worden voldaan via iDEAL. Belgische registraties moeten worden voldaan via Bancontact/MisterCash. Overige landen via een bankoverschrijving.

De betaling volgt direct na het invullen van onderstaand formulier.
Uw inschrijfgegevens

Met uw inschrijving gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en bent u bekend met de reglementen

 

Wil je het inschrijfgeld liever overmaken of is er iets mis gegaan met de betaling, dan kan dit naar: NL07 RABO 0342 0787 71 tnv Stichting Endurance Sports. Zet dan je naam even bij de beschrijving zodat de betaling gekoppeld kan worden aan je inschrijving.