INSCHRIJVEN 6H / 3H RACE


Om de laatste kans op een vergunning te vergroten, hebben we flink in het programma gesneden en wordt het afgeslankt tot de kortere wedstrijden. De 24 uursrace en de triatlon komen dus te vervallen. De 3- en de 6 uursrace zullen op zaterdag 12 juni georganiseerd worden met de start om 17:00 uur. Op zondag 13 juni zal om 17:00 uur het NK wielrennen voor Master starten (als dit vergund wordt). De inschrijving hiervoor zal op korte termijn open gaan.

Wij vinden het ongelooflijk jammer, dat we voor het tweede jaar op rij niet Cycling Zandvoort kunnen organiseren zoals wij dat zouden willen. Wij hebben achter de schermen keihard gewerkt om het op wat voor een manier dan ook mogelijk te maken. Wij zullen ook deze laatste maand blijven vechten voor deze aangepaste versie. Zodra wij duidelijkheid hebben van een van de overheden over het wel of niet door mogen laten gaan van deze editie horen jullie van ons. Mochten er verder nog vragen zijn dan helpen wij jullie uiteraard graag verder.


Lees voordat u zich inschrijft voor een van de wedstrijden eerst het reglement door: Regelement Cycling Zandvoort 2021

Voor de teams is het mogelijk om een exclusieve pitbox te huren om een gezellige plaats te kunnen creëren voor het hele team. Ook is het mogelijk om een campingplaats te reserveren op de paddock waar je een tent of camper kunt neerzetten. De accommodatie dien je vooraf te reserveren: Boek een accommodatie!

Met je inschrijving wordt automatisch een profiel gemaakt waarop gedoneerd kan worden voor het goede doel. Dit profiel kan je aanvullen met een eigen foto en wervende tekst. Mocht je niet zichtbaar op de website willen zijn, laat het dan weten via info@exventure.nl

Meedoen met collega’s als bedrijfsteam?

Als businessteam wordt je volledig in de watten gelegd met een compleet arrangement met hapjes, drankjes en accommodatie. Nadat je jouw rondes hebt gefietst, kun je dus lekker ontspannen in de VIPbox met het team! Het is een unieke mogelijkheid tot teambuiling door elkaar aanmoedigen en ondersteunen tijdens deze sportieve uitdaging. Meer info over het bedrijfsarrangement? Infosheet bedrijfsarrangementen of mail naar info@exventure.nl. Let op: dit jaar is er alleen een bedrijfswedstrijd voor de 6-uurs race.

Inschrijven voor Cycling Zandvoort 2021


Het is niet mogelijk om je in te schrijven voor 2021