INSCHRIJVEN 24H/ 6H / 3H RACE


Meedoen aan de 24 uursrace tijdens Cycling Zandvoort kan in een team tot 4 personen (sportklasse-team) of in een team tot 8 personen (toerklasse-team). Voor de ultieme uitdaging kan er zelfs deelgenomen worden als solist of als duo. Stel je team samen, verzin een leuke teamnaam en schrijf je in voor Cycling Zandvoort! De kosten zijn €50,- per persoon. De 6 uursrace die start op zondag ochtend is toegankelijk voor solisten, duo’s en teams tot 3 personen. Op zondag middag wordt er ook gestart met een 3 uursrace, welke alleen als solist gereden kan worden.


Lees voordat u zich inschrijft voor een van de wedstrijden eerst het reglement door: Regelement Cycling Zandvoort 2021

Voor de teams is het mogelijk om een exclusieve pitbox te huren om een gezellige plaats te kunnen creëren voor het hele team. Ook is het mogelijk om een campingplaats te reserveren op de paddock waar je een tent of camper kunt neerzetten. De accommodatie dien je vooraf te reserveren.

Met je inschrijving wordt automatisch een profiel gemaakt waarop gedoneerd kan worden voor het goede doel. Dit profiel kan je aanvullen met een eigen foto en wervende tekst. Mocht je niet zichtbaar op de website willen zijn, laat het dan weten via info@exventure.nl

Meedoen met collega’s als bedrijfsteam?

Als businessteam wordt je volledig in de watten gelegd met een compleet arrangement met hapjes, drankjes en accommodatie. Nadat je jouw rondes hebt gefietst, kun je dus lekker ontspannen in de VIPbox met het team! Het is een unieke mogelijkheid tot teambuiling door elkaar aanmoedigen en ondersteunen tijdens deze sportieve uitdaging. Meer info over het bedrijfsarrangement? Infosheet bedrijfsarrangementen of mail naar info@exventure.nl.

Inschrijven voor Cycling Zandvoort 2022


Kies uw onderdeel
Totaalbedrag: € 0.00
Al onze Nederlandse registraties moeten worden voldaan via iDEAL. Belgische registraties moeten worden voldaan via Bancontact/MisterCash. Overige landen via een bankoverschrijving.

De betaling volgt direct na het invullen van onderstaand formulier.
Uw inschrijfgegevens