Cycling Zandvoort voor Fight Cancer

Aan Cycling Zandvoort is sinds 2 jaar Fight Cancer als goed doel gekoppeld. Dit is ontstaan doordat de 24-uurs race natuurlijk een hele mooie uitdaging is voor gezonde en fitte mensen om iets terug te doen voor de mensen die het juist zo hard nodig hebben. Fight cancer is een jonge en eigenzinnige stichting voor jongvolwassenen die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ laten wij zien dat de strijd tegen kanker resultaat oplevert en inspireren wij mensen om mee te doen.
Fight cancer wil jonge mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral: aansporen tot actie! De opbrengsten van Fight cancer gaan via KWF Kankerbestrijding naar wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie.

Als deelnemers aan Cycling Zandvoort is het mogelijk om geld op te halen voor Fight Cancer. Laat je bijvoorbeeld sponsoren per ronde of per kilometer als persoon of met het hele team!

Geld inzamelen is heel gemakkelijk. Als deelnemer heb je een eigen omgeving op de site van Cycling Zandvoort. Hierop word bij gehouden hoeveel geld je op hebt gehaald voor Fight Cancer. Het geld doneren kan dus ook via deze site. Een persoon of sponsor kan jou als deelnemers opzoeken op de site en via jouw pagina het sponsor bedrag voor Fight Cancer overmaken. Hierdoor wordt het bedrag direct aan jouw als deelnemer gelinkt.

De actuele deelnemerslijst is te vinden via deze link. Hierin staan alle deelnemers die tot nu toe zijn ingeschreven.

Reacties