Informatie over doneren

Informatie over doneren
Alpentocht biedt verschillende mogelijkheden aan om een donatie te doen aan degene die u wil sponsoren. Als u via de website een donatie doet vragen wij enkele gegevens van u om in te vullen. Deze gegevens gebruiken wij uitsluitend voor het op de hoogte stellen van uw donatie aan de deelnemer of het team van Alpentocht. 

- Direct via de website 
Alpentocht heeft op de website een betaalmodule via internetbank mollie die verschillende betaalmogelijkheden aanbiedt. U kunt hierbij via iDEAL, overschrijving, mister cash en credit card een donatie doen.

Let er bij overschrijving wel goed op dat u het juiste kenmerk opgeeft. deze ontvangt u na het invullen van uw gegevens als u de optie overschrijving aanklikt.

- Direct op de rekening van alpentocht.nl
U kunt ook een donatie doen door een bedrag direct naar de rekening van Alpentocht over te maken. Zet u dan in de omschrijving duidelijk voor vie de donatie is zodat de donatie ook gekoppeld ka worden aan de juiste deelnemer. 

- Via Factuur van Alpentocht.nl
Indien u een factuur wil ontvangen van uw donatie kun u contact opnemen met Roderick Oudemans. U ontvangt dan een factuur van Alpentocht die u kan overmaken op de betaalrekening van de stichting.

In principe storten wij geen donaties terug naar de rekening van de donateur. Mocht er iets mis zijn gegaan tijdens het doneren of heeft u per ongeluk een donatie aan de verkeerde persoon of team gedaan kunnen wij dat voor u herstellen. Bij vragen kunt u contact op nemen met Roderick Oudemans. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-23582748.

Direct naar

Inschrijven Doneer nu Bekijk onze goede doelen
ANBI

Sponsor een deelnemer of team

 
Stap 1 2 3

Recente donaties

€ 10,00
Aan: John de Haas
Door: John de Haas - Mike Linthorst
€ 20,00
Aan: John de Haas
Door: John de Haas - Mijke de Haas
€ 12,00
Aan: Niek Bessels
Door: Niek Bessels - Simon Hutzezon
€ 15,00
Aan: Team Team van Werven
Door: Team van Werven - Heleen Ruiter
€ 10,00
Aan: Team Kugler Toer
Door: Kugler Toer - Ernst Huijboom
Overzicht donaties >>

Donatiestand

67,00
€ 250.000
 

Onze sponsors